lördag 10 juli 2010

Bad movie

Är det något jag har svårt för när det gäller film ( förutom bieffekter som snask och prassel från andra individer som tittar på samma sak som en själv ) så är det när saker ser overkliga ut och när handlingen med dess utveckling är helt förutsägbar.
Just nu går det en sådan film på 6:an. Deep blue sea. Om du inte sett den så är handlingen att ett gäng forskare och ingenjörer har parkerat sig i en jättebyggnad av stål och allehanda skrot mitt ute i ingenstans hav.

Där forskar dom på ett gäng makohajar i förhoppning om att kunna bota alzheimers genom att bland annat ta protein ifrån hajarnas hjärnor. Självklart så shabblar två av forskarna till det genom att utöka hjärnorna på hajarna och dom förvandlas till intellegenta mördarmaskiner som nu ska hämnas på forskarteamet...ja du hör ju...redan här är det ju störtlöjligt.

Sen kommer irritationsmoment 2 och det är hur man tekniskt har konstruerat dom här hajarna...dom är så overkliga och har sånt totalt avvikande rörelsemönster så man bara skrattar åt det hela...

Men det värsta av allt är: Varför i hela fridens namn är toppskådespelare som Samuel Jackson och Stellan Skarsgård med i denna kalkonfilm? För mig en gåta. Vilken är din värsta turkeymovie?

1 kommentar:

  1. Håller helt klart med dig, helt obegripligt hur dom två kan beblanda sig med detta skit, å dessutom dör?? i filmen, sorry om jag förstör handlingen för nån nu, men det är absolut top tre sämsta.

    SvaraRadera